Mèdia - Comunicació

¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Punt de trobada al voltant de les tecnologíes de la informació i la comunicació


  RTVV estrena la seva nova pàgina web de 364.087 euros

  avatar
  Admin
  Admin

  Nombre de missatges : 796
  Data d'inscripció : 09/09/2009

  RTVV estrena la seva nova pàgina web de 364.087 euros Empty RTVV estrena la seva nova pàgina web de 364.087 euros

  Missatge  Admin el Dt Feb 15, 2011 3:41 pm

  De: http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2011/01/29/rtvv-estrena-nueva-pagina-web-364087-euros/778048.html

  RTVV estrena la seva nova pàgina web de 364.087 euros

  La plataforma multimèdia ha estat realitzada per una firma sense experiència d'un amic del director general de l'ens

  SERGI PITARCH VALÈNCIA

  Ja està en proves i es pot visitar en www.rtvv.es, encara que no serà fins a dimecres que ve quan tingui la seva veritable posada de llarg amb una festa en el Palau dels Arts para presentar-la. És la nova aposta multimèdia de la televisió pública valenciana, que ha costat a les ja maltrechas arques de l'ens 364.087 euros, IVA inclòs.

  En el seu desenvolupament han participat tres empreses, encara que la batuta l'ha dut Advanced Media Consulting, firma d'un amic del director general de RTVV, José López Jaraba. Advanced Media Consulting, que té com administrador únic al periodista José Manuel Nieves Colli, va aconseguir el contracte més elevat dels tres que van sortir a concurs, el d'assessorament, valorat en 190.000 euros més IVA.

  Segons van explicar ahir fonts de RTVV, al concurs es van presentar diverses empreses però va anar la de Nieves Colli la qual millor prestacions va oferir. Jaraba va adjudicar el contracte a l'empresa de Nieves Colli el 30 d'abril de 2010, set mesos després que es constituís Advanced Media Consulting, que va néixer el 2 de novembre de 2009. Segons va explicar el propi administrador únic, malgrat la inexperiencia de la seva firma, duu molts anys en la confecció de portals de mitjans de comunicació. Encara que no va voler dir l'empresa anterior en la qual havia treballat com consultor, va manifestar tenir suficients coneixements per a abordar el treball de confecció de la nova web amb les màximes garanties, segons va explicar a aquest periòdic.

  "Ha estat un any molt dur perquè hem canviat tot el sistema", va assegurar. José Manuel Nieves Colli va coincidir fa uns anys amb el director general de RTVV en un periòdic de Madrid en el qual ambdós treballaven. En l'actualitat comparteixen col·laboració en la Universitat Internacional Valenciana, el centre virtual creat per la Generalitat. Realitzen tasques d'experts en el Màster de Nou Periodisme, en el qual també participen altres periodistes de l'ens públic. Nieves Colli ja suma en el seu currículum, a la seva experiència periodística, que és "consultor especialitzat en Noves Tecnologies del Canal Multimèdia de Radiotelevisió Valenciana".

  Però l'assessoria no ha estat l'única part de la construcció de la nova web que ha portat a terme una empresa amb una curta experiència. Del desenvolupament i instal·lació del gestor de continguts s'ha encarregat l'empresa de Madrid Bitban Technologies. Aquesta firma, creada al març de 2009, va aconseguir l'adjudicació per 83.000 euros sense IVA, quan el preu de licitació era de 100.000. L'objecte social d'aquesta signatura, segons el registre mercantil, és la promoció immobiliària.

  Finalment, la tercera pota de la nova plataforma multimèdia, el disseny, ha corregut a càrrec de la signatura radicada a Madrid Electro Toro SL. Per un preu bastant inferior al licitat, 10.000 euros menys dels 50.000 que es demanaven, aquesta empresa va aconseguir l'adjudicació el 27 de maig del passat any. Aquesta firma de disseny fundada en 2005 no disposa de pàgina web pròpia.

   Data i hora actual: Dg Jul 05, 2020 10:24 pm